You, the petitioner
D5769b6d 675b 4b12 8c6c 8029718ac635

Start landelijke behandeling tegen coronavirus met hydroxychloroquine, zink en azitromycine

9,882 signatures

Reeds op veel plaatsen (jammer genoeg te weinig) in de wereld, waaronder Nederland, hebben artsen met succes patiënten met coronavirus behandeld. Waarom wordt dit tegengewerkt? Steun ons om deze behandeling onder de aandacht te brengen en zo serieus wordt meegenomen met de bestrijding van het Corona probleem. Zodat we weer gewoon kunnen bewegen en de economie snel op orde kunnen brengen. Als de regering het niet kan, doen wij het zelf!

Petition

We

vrienden van een vrij leven

 

observe

  • Dat de regering het coronaprobleem niet in de hand heeft en niet alle mogelijkheden onderzoekt.
  • Nalaat reeds succesvolle behandelingen onder de aandacht te brengen
  • Daardoor blijft deze crises maar voort duren.
  • We moeten ervoor te zorgen dat wij sneller deze verschrikkelijke ziekte overwinnen
  • Dokter huisarts Rob Elens uit het Limburgse Meijel claimt een succesvolle behandeling met hydroxychloroquine, zink en azitromycine

 

and request

  • dit serieus aandacht geven en daar openbaar onderzoek naar doen en deze meeneemt in de strijd tegen het virus.
  • dat de regering hier snel op reageert en de artsen toestaan deze behandeling voor te kunnen schrijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-19 
Lead petitioner:
Frank Jut 
Organisation:
Frank Jut en vrienden van een vrij leven. 

History

Signatures

Updates

Gedeelde petitie

Hallo, Een verzoek. Huisarts Rob Elens, de man waar deze petitie om draait, heeft tegelijkertijd met ons een petitie gestart. Na een gesprek met hem zijn wij van mening dat twee petities elkaar in de weg zitten.

+Read more...

Daarbij komt ook dat zijn petitie veel uitgebreider is en van professionele informatie is voorzien. Daarom willen wij u vragen om zijn petitie ook te ondertekenen. Ik hoop dat u dat niet te veel werk vind. Samen zijn we sterker! De petitie is http://petities.com/eindecoronacrisesoverheidstabehandelingvancovid-19methcqenzinktoe

Website http://www.zelfzorgcovid19.nl/

Hartelijk dank.

2020-05-25

Veel zogenaamde Corona doden stierven niet aan Corona .

Volgens een onderzoek (NOS) stierven velen niet aan Corona, maar aan trombose ! Patiënten kregen te laat bloedverdunners. Zeker de helft kregen acute ademhaling problemen door bloedpropjes in hun longen. En wij maar denken dat wij veilig zijn in de handen van medici! .

2020-05-20

VANDAAG 19 mei NOS

NOS beweerd op het nieuws vandaag dat een behandeling, of het gebruik van, het middel hydroxychloroquine veel gevaarlijke bijwerking heeft met dood tot gevolg. Tevens beweren zij dat het middel niet werkt. Waar halen zij deze, overigens foute melding, vandaan?.

2020-05-19